STRANGER THINGS

Horror- og sciencefiction-serie skrevet af The Duffer Brothers. Et must see for fans af sci-fi genren.

Fantastisk serie for voksne og unge. Det fantastiske sci-fi adventure univers fanger helt sikkert både unge og ældre. Børneskuespillerne er brillante og formår at skabe nogle virkelig sjove og interessante karakterer, som holder hele serien igennem. Deres venskab og tro på, at det onde kan besejres med slangebøsser og pigkøller er uimodståelig. Selvfølgelig hjælper det lidt på sagerne, når en af karakterne har telepatiske evner, som kan bruges  mod de horrible demorgorgons, der terroriserer den lille by Hawkins. I serien benævnes den anden dimension hvorfra det onde udspringer som, vrangsiden eller The upside down. Adgangen (portalen)til vrangsiden er kontrolleret af staten, som hemmeligholder deres luskede eksperimenter for omverdenen, naturligvis for at undgå at det onde Sovjetunionen skal få adgang til de mørke magter . Uha uha …

Desuden er serien ren nostalgi for dem, der var barn/ung i 80’erne og kan huske film som E.T, Back to the Future, War Games, Aliens, Star Wars og for dem som nikker genkendende til synet af arcademaskiner, kæmpe Walkie-talkies, BMX, Dungeons and dragons, uhæmmet brug af hårlak, en kæderygende Winona Ryder, Kassettebåndoptagere, fastnettelefoner og fjernsyn på størrelse med flyttekasser.

Fed serie med paralleller til mine bøger.

Se den!!


Posted in DX Cyberkriger