DX GHOSTPLAYER

Nu så han det, lemmen i gulvet, et forbandet zombielager. Hurtigt tømte han begge UZI’er mod ondets rod. Det gav ham et par sekunders arbejdsro. Med et snuptag fandt han en håndfuld fjernbetjente miner og kylede dem ned i zombiekælderen, hvorefter han knaldede lemmen hårdt i.

“Til daglig er han nobody, I spillet er han alt”

I 3. og sidste bind er Hannibal er på hjemmebane, men desværre er fjenden fulgt med.
Den helt store finale lurer lige om hjørnet, når Hannibal skal forsøge at redde vennerne og undslippe DX’ digitale fængsel. Hvor er Lea? Og hvad med Shooter? ”Hvem er BJ? Er Hannibal i stand til at opklare disse spørgsmål og mange flere?
Vejen til frihed er fyldt med alskens rædsler og kræver det maksimale af en gamer. Med livet som indsats kastes Hannibal nok engang ind i kampen mod hans virtuelle ærkefjende. Heldigvis får Hannibal hjælp fra en gammel ven i kampen mod den vanvittige overmagt. Snilde, mod og hårdkogt action er vejen frem, hvis missionen skal lykkedes. En mission der handler om meget mere end bare gamernes overlevelse.
Meget står på spil.
Hannibal er tilbage. Mareridtet er tilbage.
GAME ON

Ghostplayer er sidste bog i serien om DX.”


Posted in DX Cyberkriger