MEDIERNE SKRIVER

Hermed et udpluk af anmeldelser …

“Der er igen fuld fart på handlingen. Sproget er levende og dialogpræget, og forfatteren giver en fin skildring af Hannibal og vennernes nervepirrende oplevelser.”

Citat fra DBCs Materialevurdering af Jon Zaars bog DX Ghostplayer.

FOLKESKOLEN.DK Spillet, og dermed handlingen i bogen, drejer sig som altid om kampen mellem det gode og det onde, og dramatiske episoder udfolder sig med alskens animationer og andre fæle dæmoner på spektakulære steder i en by med mange miljøer. Der er nok at gyse over. Bogen kan anbefales. (Tove Staugaard Folkeskolen.dk)

LEKTØR Spænding, action og science fiction om en gamers kamp for overlevelse i cyberspace. For drenge fra fra 13 år.
Der er fuld fart på i romanen. Forfatteren blander drøm og virkelighed, og giver en fin skildring af Hannibals intense liv ved skærmen og i spillet. Sproget er afvekslende og dialogpræget.
En spændende roman til gode læsere og egnet til både folke- og skolebiblioteker (Lektør: Lars Larsen)

Der er fuld fart på handlingen, og det er ikke en roman for sarte sjæle. Forfatteren blander drøm og virkelighed, og giver en fin skildring af Hannibals nervepirrende oplevelser, og den åbne slutning kalder på mere. Sproget er afvekslende og dialogpræget. Kapitlerne er af vekslende længde og nogle af dem er temmelig lange. Bøgerne i serien skal læses i rækkefølge. En spændende toer til gode læsere og egnet til både folkebiblioteker og PLC. (Lektør: Lars Larsen)

Sus’ Bogblog Actionscenerne er virkelig gode, meget hæsblæsende og meget realistiske. Det virker som om forfatteren har brugt tid på at undersøge militærstrategier, våben og brugen af dem, og det gjorde, at actionscenerne var relaistiske, nervepirrende og spændende. Jeg følte, at jeg var der selv, hvilket sjældent sker for mig i actionfyldte bøger, så det var et stort plus. Historien er faktisk fantastisk god, det hele virker gennemtænkt og giver mening, og det var fedt at kunne stykke puslespillet om DX sammen lidt ad gangen. Noget af det er forholdsvis nemt at gætte sig til, men andre plottwists var overraskende, og jeg var virkelig fascineret af det her konspirations-komplot, som bogen havde gang i. Det var fedt! (Sus’ Bogblog)

Forestilling om paradis Jeg tror at det her er en bog som vil gå rent ind hos unge drenge der læser. Især hvis de har et kendskab til den virkelighedsflugt som pc-spil kan give. Historien er fortalt i et hæsblæsende tempo, præcis som visse skydespil. Beslutninger og valg skal træffes hurtigt og der er ikke tid til at stoppe og få pusten før fjenden er over en. Selvom bogen er hurtigt læst, var den spændende og selv jeg, sad og hev efter vejret flere steder. Som læser bliver du også trukket ind i spillets verden og man kan føle panikken ved ikke at vide hvad der venter om næste hjørne eller om der sidder en sniper på taget. (Line Dalbro, Forestilling om paradis)

Forestilling om paradis Lige som “DX Cyberkriger” både sprog og handling hæsblæsende, som et hvert givent action computerspil. Der er ikke mange tænkepauser eller tid til at reflektere hvad det bedste eller klogeste træk ville være. Det er instinktiv handling. Lige på og hårdt. Denne gang skal Hannibal ikke bare redde sig selv og sine venner. Han er åbenbart blevet valgt til den der skal redde jordens befolkning fra DX’s skumle plan………..Bogen er henvendt til unge drenge, og jeg håber på, at den kan være med til at lokke dem lidt væk fra computeren og alt det virtuelle og ind i den magi som læsning kan give. For den er skrevet i et sprog som de vil forstå. Humoren er også lige i skabet og der er flere sammenligninger der virkelig fungerer rigtig godt. (Line Dalbro Schaumann, Forestilling om paradis)

Allan Jagd Esmarch Alle tiders medrivende historie der er virkelig fint skrevet, Dennis Jürgensen kunne ikke have skåret den bedre. Mange fede maleriske beskrivelser og en original historie hvilket er en præstation i sig selv i en genre hvor film som Ender’s Game, Gamer, The Matrix, War Games og lignende har udtømt mange vinkler og plotmuligheder. Ikke kun en teenagebog men bestemt også til voksne med smag for sci-fi og fantasy. (Lærer, Allan Jagd Esmarch, Balleskolen, Silkeborg)