En fin lektørudtalelse og en god anmeldelse. Bind 2 er kommet godt fra start. 

Lige som “DX Cyberkriger” både sprog og handling hæsblæsende, som et hvert givent action computerspil. Der er ikke mange tænkepauser eller tid til at reflektere hvad det bedste eller klogeste træk ville være. Det er instinktiv handling. Lige på og hårdt. Denne gang skal Hannibal ikke bare redde sig selv og sine venner. Han er åbenbart blevet valgt til den der skal redde jordens befolkning fra DX’s skumle plan………..Bogen er henvendt til unge drenge, og jeg håber på, at den kan være med til at lokke dem lidt væk fra computeren og alt det virtuelle og ind i den magi som læsning kan give. For den er skrevet i et sprog som de vil forstå. Humoren er også lige i skabet og der er flere sammenligninger der virkelig fungerer rigtig godt. (Line Dalbro Schaumann)
http://forestillingomparadis.blogspot.dk/2016/11/jon-zaar-dx-under-jorden.html

 


Posted in DX Cyberkriger